• top 31
  • Ons mededelingenblad
  • Uitslag tombola


SINT-PIETERSFEEST
ZATERDAG 29 EN ZONDAG 30 JUNI 2019


Op zaterdag 29 juni en zondag 30 juni wordt voor de eenendertigste keer het Sint-Pietersfeest gevierd. Op onderstaande keerzijde van de flyer vindt u alvast het programma.

Ondertussen is de ook affiche van de tweede editie van Moto's en Koffie afgewerkt.

PROGRAMMA SINT-PIETERSFEEST KALKEN

MOTO'S EN KOFFIE KALKEN - 30 JUNI 2019


We hernemen op zondagnamiddag van 13 tot 18 uur de happening Moto’s en Koffie, ingericht op initiatief van de jongeren die tijdens Molekenskermis voor de uitwerking van de oldtimerbrommerrit zorgen. Bedoeling is dat in het afgesloten deel van de Koffiestraat, Kruisenstraat en de Noordenbos zich motorijders en hun moto’s verzamelen voor een static show, dus zonder rondrit. Deelnemen is gratis, er zijn bovendien een aantal prijzen voorzien, namelijk voor de oudste moto, de origineelste moto, de mooist omgebouwde moto, enz…

We zorgen voor een betere invulling van de namiddag met het spectaculaire showoptreden van Steph Stunts op Harley Davidson en Buell. We verwachten ook flink wat interesse voor de wheelie fun simulator, waarop een veilige wheelie kan gemaakt worden zonder achterover te gaan of om te vallen.

De deelnemers en de bezoekers krijgen vanop het gemeentelijk podium een optreden aangeboden van covergroep The Wranglers. Doorlopend zijn er frietjes en ijsjes voorzien, evenals koffie van het Kalkense huismerk MAGU. Een aantal volksspelen en een springkasteel voor de jongste bezoekers vullen het amusementaanbod aan.

OVERZICHT VAN ONZE ACTIVITEITEN VOOR 2019

Bekijk ook eens onze andere activiteiten:

HET SINTE-PIETERKE KALKEN

In ons mededelingenblad Het Sinte-Pieterke Kalken vindt u meer informatie over de organisatie van het Sint-Pietersfeest doorheen de jaren.